Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

2002-03-06 Internet-rejsevirksomheden Seat24 nu også i Danmark

Online-rejsebureauet Seat24 fortsætter sin nordiske ekspansion og åbner nu også sine tjenester på det danske marked. På et år er virksomheden vokset med flere hundrede procent og ligger nu i førergruppen blandt svenske internetrejsebureauer.

Seat24 fortsætter sin markante vækst og tager nu det næste skridt i sin langsigtede, kontrollerede og lønsomhedsbaserede ekspansionsstrategi. Den 6. marts åbnede man sine tjenester på det danske marked. Dermed følges der op på et tilsvarende fremstød, som sidste sommer blev foretaget på det norske marked.

- For os har efterdønningerne fra den 11. september lykkeligvis lagt sig bemærkelsesværdigt hurtigt, og vi har atter kunnet notere en markant øgning i antallet af bookninger, siger adm. dir. Ralph Axelson, Seat24. På baggrund af den gode udvikling har vi vurderet, at tiden nu er moden til for alvor at træde ind på det danske marked.

Trods undergangsstemningerne i rejsebranchen efter september sidste år har Seat24 indtaget en imponerende position blandt internetrejsebureauerne. Jupiter MMXI, den førende aktør indenfor målinger og analyser på internettet, præsenterede i februar 2002 en ny undersøgelse, der afslørede, at Seat24 med 54.000 besøgende i januar nu er rykket op på fjerdepladsen blandt de mest besøgte svenske internetrejsebureauer, bl.a. foran det børsnoterede Ticket.

- Det er fantastik opmuntrende, at vi så hurtigt har formået at få genetableret tilliden blandt vore kunder, hvilket har resulteret i gentagende kontakter og handler, fortsætter Ralph Axelson.

Seat24 er et internetbaseret rejsebureau, der fra hovedsædet i Uppsala tilbyder formidling af flybilletter fra verdens førende flyselskaber. Den brugervenlige søgemaskine på hjemmesiden foreslår de prismæssigt mest attraktive flybilletter, og bookningen foretages direkte på siden. Konceptet lanceredes i Sverige i juni 2000 og i juni 2001 i Norge. Målet er at være etableret i hele Norden inden udgangen af 2002. Efter dette vil en række europæiske markeder blive bearbejdet over de kommende to år. Bag Seat24 står bl.a. adm. dir. Ralph Axelson, der har en langvarig erfaring fra forskellige områder af rejsebranchen. Senest som ansvarlig for driften af Carlson Wagonlit Travels forretningsbureauer i Skandinavien som beskæftiger 440 ansatte og har en omsætning på 4 mia. SEK.

Oplev verdenen med Turkish Airlines
Book nu
Header
Subject
Body
Footer