Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

2002-10-21 Internet-rejsebureauet Seat24 erhverver EasyT Travel

Det hastigt voksende netrejsebuerau Seat24 i Uppsala har erhvervet samtlige aktier i kollegaen EasyT Travel AB, og danner derved en stærk kommerciel og teknisk platform for fortsat vækst på det nordiske rejsemarked.

Seat24 er vokset hurtigt siden begyndelsen i midten af 2000. I første halvår af 2002 rapporteredes en omsætning på 41 mio. kr. sammenlignet med 13 mio. kr. i første halvdel af 2001, en øgning på 215%. Med den nu gennemførte erhvervelse af EasyT Travel AB (www.easyt.se), som er blandt branchens kendteste aktører, fuldføres nu strategien om at blive markedsførende på netrejsehandel i Sverige og selv i Norden. De senere års udsving på rejsemarkedet har da også gødet jorden for en strukturel konsolidering anført af de mest fremgangsrige aktører på markedet.

- Tidspunktet er det rette til at foretage en strukturændring, som giver Seat24 en platform til at blive markedsførende i Norden, siger Ralph Axelson, adm. dir. og grundlægger af Seat24. EasyT Travel har kunnet notere fremgang, og med vores sammenlagte volumener kommer vi til at kunne tilbyde rejsekunderne bedre service og mere fordelagtige priser. En stor fordel er, at selskaberne har samme tekniske platform. Dette gør sammenlægningen teknisk smertefri, hvilket gavner såvel os som vore kunder.

Begge virksomheder forventer, at sammenlægningen, som formelt træder i kraft den 1. november 2002, vil gøre deres tilbud til rejsemarkedet endnu mere interessante. Seat24 har som målsætning at nå en omsætning på mindst 120 mio. kroner i 2003.

Seat24 er et internetbaseret rejsebureau, der fra hovedsædet i Uppsala tilbyder formidling af flybilletter fra verdens førende flyselskaber. Den brugervenlige søgemaskine på hjemmesiden foreslår de prismæssigt mest attraktive flybilletter, og bookningen foretages direkte på siden. Konceptet lanceredes i Sverige i juni 2000 og i juni 2001 i Norge. Målet er at være etableret i hele Norden inden udgangen af 2002. Efter dette vil en række europæiske markeder blive bearbejdet over de kommende to år. Bag Seat24 står bl.a. adm. dir. Ralph Axelson, der har en langvarig erfaring fra forskellige områder af rejsebranchen. Senest som ansvarlig for driften af Carlson Wagonlit Travels forretningsbureauer i Skandinavien som beskæftiger 440 ansatte og har en omsætning på 4 mia. SEK.

Header
Subject
Body
Footer