Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

2003-10-20 Tyskland - næste skridt for Seat24

Det internet-baserede rejsebureau Seat24 forsætter sin ekspansion. Bureauet åbnede kontorer i Norge og Danmark hurtigt efter hinanden, og nu er det ved at tage de første skridt uden for de nordiske lande ved at starte op i Tyskland, hvor antallet af internetbrugere hvert år vokser i et tempo, der svarer til halvdelen af Sveriges befolkning.

Seat24 trodser fortsat den aktuelle tendens og fortsætter sin heftige ekspansion inden for en branche, der ellers har været plaget af tilbagegang. Bureauet tilbyder kunderne en hurtig og nem billetreservation og har en omkosningseffektiv organisation. Siden grundlæggelsen i midten af år 2000 har bureauet hvert år oplevet en stærkt stigende omsætning. Kunderne omfatter både store og små virksomheder samt privatkunder, der har opdaget fordelene ved hurtigt at kunne reservere deres egne rejser uden at behøve stå i kø eller vente. Efter at have afprøvet og dokumenteret sit system i de nordiske lande med succes går Seat24 nu et skridt videre ved at lancere en tysk rejsewebside på det tyske marked.

- Tyskland har altid været et indelysende valg for os som det første land uden for de nordiske lande," siger Ralph Axelson, administrerende direktør og grundlægger af Seat24. Næste år vil over halvdelen af Tysklands 80 mio indbyggere have internetadgang. Brugen af nettet vokser hurtigt i Tyskland med en hastighed, der svarer til over halvdelen af Sveriges befolkning. Dette og det, at rejsebranchen topper de tyske forbrugsstatistikker og tilmed stiger med ca. 40 % om året, gør markedet meget interessant.

Det er enkeltheden og hastigheden af billetreservationer, der har gjort internet-booking til en af de få e-handelsydelser, der virkeligt er slået igennem. Seat24 vil i år opleve en vækst på omkring 70 % til en beregnet omsætning på SEK 115mio.

- I september reserverede vi billetter til næsten nøjagtig10.000 passagerer", fortsætter Ralph Axelson. "Det svarer til, at vi fylder 60 Boing 737 fly op om måneden. Og der er ingen tegn på, at denne tendens med internetreservationer aftager.

Seat24 Travel AB er et svensk internet-baseret rejsebureau, der lancerede sin webside i Sverige i juni og er vokset hurtigt siden da. Seat24 foretager reservationer af flybilletter, hoteller og lejebiler. Den brugervenlige søgemaskine på Seat24 webside giver hurtigt kunderne forslag om de billigste alternativer på markedet.

Den norske webside blev lanceret i juni 2001 og den danske i marts 2002. I løbet af de næste to år vil Seat forsætte med at udvikle andre interessante markeder i Europa. I November 2002, erhvervede Seat24 Sveriges første online rejsebureau, East T Travel AB. Seat24 havde en omsætning på lidt over SEK 70 mio i 2002. I 2003 påregnes en omsætning på SEK 115 millioner med fortsat positive prognoser.

Header
Subject
Body
Footer