Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

2005-12-06 Booking af rejser på internettet har vind i sejlene

Rejsebranchen fortsætter med at vokse for femte måned i træk ifølge TradeDoublers månedsrapport om den europæiske e-handel. På et år er antallet af rejser, der er formidlet via internettet, vokset med mere end 50 procent.

- Vi oplever en fortsat vækst og har øget vores salg mere, end TradeDoublers månedsrapport viser. Nærmere bestemt med godt 100 % i forhold til 2004. Vi forventer at sælge rejser for 400 mio. kr. i år. Vi var en af de første virksomheder, som satsede fuldt ud på bookinger af rejser via internettet, fortæller Marléne Wallberg, markedschef hos Seat24/EasyT Travel AB. Både hoteller og udlejningsbiler bookes på internettet, men først og fremmest sælges almindelige flybilletter.

- Det er de europæiske hovedstader, der står for størstedelen af salget. Ved juletid er det rejsemål længere væk, som f.eks. Asien. USA og Sydamerika er også varme emner, eftersom dollarkursen har været så lav, siger Marléne Wallberg, markedschef hos Seat 24.

- Statistikken viser, at forbrugerne har vænnet sig til at booke rejser via internettet. Tallene bekræfter et ændret forbrugsmønster, siger Carl Johan Grandinson, chef for Sverige hos TradeDoubler.

- På internettet fungerer de forskellige brancher forskelligt i de enkelte lande, men det går godt for rejser i hele Europa, fortæller Carl Johan Grandinson.

Det, at forbrugerne er begyndt at vænne sig til at bruge internettet ved køb, er en årsag til, at både nethandelen og frem for alt salget af rejser øges, tror TradeDoubler.

TradeDoubler Tracker omfatter mere end 450.000 europæiske hjemmesider og registrerer hver måned tendenser inden for e-handel.

Seat24 Travel AB er et af Skandinaviens større internetrejsebureauer, og hjemmesiderne besøges af godt 250.000 besøgende hver måned. Vi er etableret i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. Hele virksomheden drives fra Uppsala i Sverige. Omsætningen for 2005 forventes at nærme sig 450 mio. kr. med et stort overskud.

Yderligere oplysninger eller kommentarer:

Marléne Wallberg

markedschef hos Seat24/EasyT Travel AB.

Telefon: 0733-128090

E-mail:

marlene.wallberg@seat24.se

Carl Johan Grandinson

Chef for Sverige hos TradeDoubler Sweden AB

Telefon: 08-40 50 810, 0709-950 810

E-mail:

cj@tradedoubler.com

Header
Subject
Body
Footer