Spanair og Malev konkurs

Spanair har den 27/1 ansøgt om konkurs og alle flyvninger med Spanair er indstillet.

Malev har den 3/2 ansøgt om konkurs og alle flyvninger med Malev er indstillet.

Har du købt en flybillet med Spanair, kan du finde yderligere informationer på Spanair´s hjemmeside, klik her » eller Malev´s hjemmeside klik her »

Hvis du har købt en pakkerejse hvor flybilletten er med Spanair eller Malev ( dvs fly+hotel eller lejebil, eller alle 3 dele) så er du dækket af pakkerejseloven.
Vi kan undersøge muligheden for at finde lignende flybilletter som erstatning for Spanair/Malev billetterne, der er dog ikke garanti for at dette er muligt.
Kontakt kundeservice via vores kontaktformular.

Har du købt en Spanair/Malev flybillet og samtidig tilkøbt Konkursdækning fra Rejsegarantifonden, så kontakt venligst kundeservice.

Har du købt en Spanair/Malev flybillet og samtidig tilkøbt Forsikring ved flyselskabskonkurs via Accept forsikring, beder vi dig venligst om at tage direkte kontakt med Accept forsikring.

Har du købt Spanair flybilletter uden Konkursdækning fra Rejsegarantifonden
Alle kunder har i forbindelse med deres bestilling af flybilletter via vores hjemmeside haft mulighed for at tilkøbe den lovpligtige "konkursdækning fra Rejsegarantifonden". Har man som kunde valgt ikke at tilkøbe denne konkursdækning, må vi desværre meddele at billetterne er tabt og det er ikke muligt at få refunderet flybilletternes pris.
Afregning for Spanair flybilletter er sket via IATA´s BSP-system direkte til Spanair. BSP er det internaionale system som flyselskaberne benytter til håndtering af salg og refunderinger. Pengene for de bestilte flybilletter er således overført til Spanair og indgår derfor i konkursboet.
Du bedes derfor rette direkte henvendelse til Spanair for at gøre krav i forhold til konkursboet. Du kan finde mere information på Spanairs hjemmeside, klik her »

Ønsker du at kontakte os pr mail skal du benytte vores kontaktformular på hjemmesiden, klik her »

Du kan finde yderligere hjælp under vores Spørgsmål & Svar sektion på hjemmesiden, klik her »

 

 

Med venlig hilsen

Kundeservice


Header
Subject
Body
Footer