Billige Flybilletter med EY - Etihad Airways


Det behøver ikke være dyrt at rejse bekvemt.

Etihad Logotyp

Verdens ledende flyselskab

Da Etihad Airways blev grundlagt i 2003 var det med målsætningen om, at blive et af verdens bedste flyselskaber! At Etihad Airways er på vej til at lykkes afspejles ikke mindst i, at virksomheden er blevet udnævnt til "The Worlds Leading Airline" fire år i træk, i 2009, 2010, 2011 og 2012.

Denne "Oscar" for Luftfartsindustrien betyder, at du som gæst om bord vil opleve inspireret service, og du altid flyver med moderne og nye fly, da flyflådens gennemsnitsalder kun er 4 år.

Medbring 30 kilo bagage uden beregninge

Det mest værdsatte er nok det simpleste. På flyvninger med Etihad Airways kan gæsterne medbringe op til 30 kg bagage uden beregning, det gælder også børn. 30 kg bagage gælder dog ikke på flyvninger i samarbejde med Air Berlin.

Service ombord

Nyd servicen ombord, du kan vælge mellem op til tre varme retter. Bekvemme sæder med justerbare nakke- og fodstøtter ,samt store puder, giver dig en god og vigtig komfort på lange flyvninger.

Nyd det store udvalg af vine og drinks (uden beregning), når du flyver med Etihad Airways. På natflyvninger får alle rejsende udleveret toiletsager.

Underholdning ombord

Du vælger selv blandt mere end 650 timers underholdning, som du ser på en af flybranchens største skærme - 10,4 tommer touch screen. Skærmen er monteret i sæderyggen foran dig.

Vælg blandt nye Hollywood eller Bollywood film, TV-programmer, musik eller interaktive spil.

I dit sæde findes en stikkontakt så du kan oplade din laptop, tablet eller ipod. Ombord anvendes mood lighting, dvs tilpasset lys i kabinen, som skaber roligere og mere afslappede omgivelser for dig som rejsende.

Børn ombord

Naturligvis findes der også et stort udbud af børnefilm, TV-programmer og spil til børn. Giv også børnene fornøjelsen af en speciel børnemenu. Den kan bestilles ved booking eller senest 48 timer inden afgang

Faktaboks

Etihad Airways er de Forenede Arabiske Emiraters nationale flyselskab, med base i Abu Dhabi. Idag flyver man til mere end 80 destinationer med 70 moderne fly.

Her finder du de billigste flypriser med EY - Etihad Airways netop nu. Vi har været på markedet siden år 2000 og er i dag et af Nordens førende onlinerejsebureauer. Vores kunder skal altid føle sig trygge, når de booker en rejse, og vi stræber efter altid at være dit indlysende valg, når du vælger rejsebureau. Skynd dig at booke dine flybilletter med EY - Etihad Airways hos os i dag!

Tilbud med Etihad Airways

Header
Subject
Body
Footer