Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

09-05-15: Malaysia er udnævnt til at være verdens billigste ferieland

Malaysia er for tredje år i træk udnævnt til at være verdens billigste ferieland.


Malaysia er for tredje år i træk udnævnt til at være verdens billigste ferieland i det årlige ferieindeks hos valutavekselfirmaet X-Change. Fortsat vælger kun 1 ud af 10 af Seat24's kunder Malaysia frem for Thailand som ferieland, selvom landene har mange ligheder.
I det årlige ferieindeks hos valutavekselfirmaet X-Change placerer Malaysia sig for tredje år i træk øverst som det billigste land at tage på ferie i. Ferieindekset er en tilbagevendende undersøgelse af det faktiske prisniveau i ca. 50 lande. Undersøgelsen tager hensyn til de forskellige landes prisniveau for de almindelige ferieudgifter ud over forhold som de aktuelle valutakurser. Dette sker for at finde ud af, hvor de svenske turister får mest for feriepengene.

Malaysia i stedet for Thailand som ferieland

Thailand er et af de lande i verden, hvor vi svenskere tager allermest på ferie, men der er ikke mange, som vælger at tage til nabolandet Malaysia, selvom landene har mange ligheder. Ud af Seat24's kunder, som i år indtil nu har booket sin ferie, vælger 10 gange så mange at tage til Thailand frem for Malaysia. Landene har ellers mange ligheder.  De ligger i ca. samme afstand fra Sverige, klimaet er det samme, strandene er lige så smukke og maden den samme. 

En forklaring på den store forskel mellem de to lande i popularitet som feriedestination kan forklares med ét enkelt ord: Timing.
- Thailand blev introduceret for de skandinaviske rejsende som et eksotisk fjernrejsemål i midten af 1990'erne. Målgruppen var parat til at teste et nyt spændende rejsemål, og succesen for Thailand som ferieland var et faktum. Malaysia har ikke rigtig formået at indhente det forspring, forklarer Marléne Wallberg, der er markedsdirektør hos eTRAVELi.
Malaysia er billigere at tage på ferie i end Thailand, som kun opnåede en 9. plads i ferieindekset.  Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, er desuden verdens mest prisbelønnede hotelby. 
- At rejse til Malaysia kan være et perfekt alternativ for den, som vil rejse lidt billigere, men også ønsker at besøge en meget populær region. Netop nu tilbyder vi desuden lave kampagnepriser til Kuala Lumpur med rejseperiode frem til september.  Priserne med Malaysia Airlines: 4.270 kr. fortæller Marléne Wallberg.


Ønsker du yderligere oplysninger, bedes du kontakte:
Marléne Wallberg, markedsdirektør hos eTRAVELi
Tlf.: 0733-12 80 90
E-mail: marlene.wallberg@etraveli.com

Om Seat24
Seat24 er en svensk virksomhed, som blev grundlagt i 2000 og siden har vokset sig til at blive et af Nordens førende internetrejsebureauer. Virksomheden, som hver dag sælger godt 1.000 billetter, samarbejder med ca. 650 flyselskaber verden over, og formidler rejser til op imod 1.500 forskellige destinationer. Seat24 er i dag etableret i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. Seat24 indgår i rejsekoncernen eTRAVELi. Koncernen havde en omsætning på 3,1 mio. dkr. i 2008. Hovedkontoret ligger i Uppsala. Yderligere oplysninger finder du på: www.seat24.se

Header
Subject
Body
Footer