Alicante

Alicante

Alicante er både et område og hovedbyen i det sydøstlige Spanien. Et populært chartermål med masser af sol i turistsæsonen og et fantastisk hav. Man plejer at kalde den del af Spanien, hvor Alicante ligger, for Costa Blanca, den hvide kyst.

Alicante er meget typisk for Middelhavet med sin placering mellem bjerge og hav. Langs med de lange strande strækker sig en promenade, som både i dag- og aftentimerne syder af liv og bevægelse. Alicante er en levende by med et stort udvalg af natklubber, cafeer og restauranter med forskellig indretning, som passer alle aldre og mennesker. Ønsker man at opleve noget andet end nattelivet, byder Alicante året rundt på udstillinger og festivaler med forskellige temaer, som hylder det spanske kulturliv.

Hvide strande og sorte klipper

Den rejsende til Alicante har sandsynligvis hørt tale om det pålidelige vejr, de milde badetemperaturer og det bløde strandsand. Du bliver ikke skuffet over Alicante. På strandene findes der lange strækninger med sand, men også med klipper, hvis man hellere er til det. Langs strandene foregår der alverdens aktiviteter med tilknytning til havet. Der kan vælges mellem vandski, vindsurfing og meget andet. Er man interesseret i sejlture længere ud på havet, arrangeres der daglige udflugter for grupper fra Alicante.

  1. Alicante
  1. Amsterdam
Header
Subject
Body
Footer