Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

England - te, fodbold, pubber og rock´n roll

Storbritannien

Mange blander England sammen med Storbritannien, hvilket ikke er så mærkeligt, da England symboliserer meget af det, som vi associerer med alle de britiske øer: tedrikkende mennesker og fodbold, pubber og popbands, haver og komikere og meget, meget mere.

England er et land af kontraster, hvor storbyer som London, Manchester og Newcastle forliges med små pittoreske byer og landlige slotte, hvor tiden synes at have stået stille siden imperiets dage.

Efter en økonomisk krise i halvfjerdserne og firserne gennemsyres England nu af optimisme. Økonomien går godt. Statsminister Blair snakker om at bygge et samfund, hvor alle har en chance og hvor britisk musik, design og fodbold vinder over hele verden.

Englænderne er i den grad et folkefærd, hvor modsætninger mødes. Dels taktfulde og venlige, dels sarkastiske og gammeldags i sit syn på børneopdragelse og nationalisme. Men er der noget, som udmærker dem, så er det deres velopdragenhed.

Hvis du vil slippe for at blive betragtet som en vild barbar, er det bedst, at du husker at sige "please", "thanks" og "sorry" i hver og hveranden sætning. Man har også en mere åben indstilling til offentlig liv end danskerne. Naturligvis arbejder man og kan lide at sidde hjemme og hygge sig foran "the telly" i fritiden, men et besøg på stampubben efter jobbet er alligevel et must. Uden en pint og en god latter blandt venner er livet trods alt ikke meget værd.

Header
Subject
Body
Footer