London - en spændende storby som har alt

London

London er en rigtig storby, som er bedst at udforske i etapper. Undergrundsbanen er et effektivt transportmiddel, hvor det er let at skifte mellem de forskellige toglinjer. Som førstegangsbesøgende bør du i hvert fald nå at opleve handlegaden Oxford Street, forlystelseskvarteret Soho og de klassiske seværdigheder Houses of Parliament, Towern, Buckingham Palace og Hyde Park. Markederne i Camden og Portobello Road er også et besøg værd, ligesom ture til museer som Tate Modern og British Museum. 

Vil du opleve lidt af det nye London, kan en rejse til Docklands anbefales, et gammelt havnekvarter som nu domineres af postmodernistiske prangende bygninger, med Millenniedomen som krone på værket. Samtidig er det traditionelle bibeholdt. Der er også House of Lords i parlamentet, og beefeatervagterne synes ved Tower Bridge. Skyskraberne skyder op som paddehatte i Londons centrum - taxaerne ser stadig ud, som om de kommer kørende lige ud af en gammel Hitchcockfilm. 

London er en utvungen blanding af fortid og fremtid, af lavmælt charme og selvbevidst glamour. Den, som har været her, bliver sjældent træt, og der en tendens til mange genbesøg. For den, som altid vil opdage noget nyt og samtidig skaffe sig kære stamsteder, er London  både et passende og et nærliggende rejsemål.

Header
Subject
Body
Footer