Zurich - international storby med middelalderlig bycentrum

Zurich

Velkommen til Zürich, en af verdens reneste byer. Her er der så rent, at de schweiziske myndigheder offentliggjorde at krystalklart vand løber ud i Zürich søen. 

Vest for Limmerplatz ligger Zürich´s velkendte industrielle kvarter. Her ligger verdens fjerde største økonomi- og finanscenter samt Zürich smukke middelalderlige bycentrum. Byen er også kendt for at være et paradis for  skattelettelser.

Zürich er den største by i Schweiz og på det seneste har byen blomstret op og er blevet en by med international storby karakter. Her er et godt udbredt internationalt køkken, masser af barer og trendy kvarterer er skudt op i byens vestlige del, med kunst, folkelig kultur og natteliv. I august hvert år, er det tid til Street Parade, en tre-dages techno festival med musik og dans.

Boheme området Niederdorf ligger øst for den gamle by. Her vrimler det med hyggelige cafeer, barer og butikker. Glem ikke at se kunstgalleriet Kunsthaus. Gå tur til den vigtige middelalderlige kirke Gross Münster og tag et kig på de 2 tvillingetårne og den helt fantastiske ydre - det tager næsten pusten fra én. Er du sulten, foreslår vi, at du bestiller bord på den alt for populære restaurant Blinde Kuh, her spiser du i et næsten helt mørktrum og betjenes af personle som er blinde.

Header
Subject
Body
Footer