Nyhedsbrev

Athen

Athen

Athen er en by, som alle burde give sig tid til at besøge mindst én gang i livet. Med sin blanding af nyt og gammelt byder den på en sjælden variationsrigdom. Som i mange andre større middelhavsbyer, er der rigeligt med besøgende i Athen under turistsæsonen. Men det opvejes af det store udvalg af forlystelser og restauranter, som minimerer kødannelse.

Kultur i kvadrat

Hvis du besøger Athen, bør du som minimum opleve en række af vores tids mest kendte historiske bygninger og monumenter. I Athen formedes det, der senere udviklede sig til den vesterlandske kultur og retorik. Akropolis samt Zeus- og Hefeistos-templerne er eksempler på fantastiske monumenter over antik arkitektur, som stadig kan beses i Athen. Desuden har byen et stort udvalg af museer, der samler og beretter om den kulturelle fauna i landet og byen.

Solrige strande

Kultur er én ting, men mange, der rejser efter vejret, vil ligge på stranden, bade, spise godt og danse til langt ud i de små timer. Også her dækker Athen behovet. Dels er der adskillige strande i nærheden af byen, og dels kan du med færge eller bus hurtigt komme ud på øerne og til de nærliggende feriesteder. På enkelte af strandene i Athen kræves der en beskeden afgift i entre.

En levende nat i Athen

Den græske madkultur er velkendt af mange, og få steder bliver man så positivt overrasket som i Athen. Det store udvalg af restauranter giver dig mulighed for at prøve mange aspekter af det græske køkken. Og hvis du vil fortsætte ud på natten, er der stribevis af natlige forlystelser fra biografer til natklubber. Men tænk dig om inden du tager bilen. Bilkøerne i Athen er blandt de værste i Europa.

  1. Amsterdam
  1. Athen (Hellas)
  1. Bangkok
Header
Subject
Body
Footer