Nyhedsbrev

Bangkok

Thailand og frem for alt Bangkok er et populært rejsemål for mange danskere. En del vælger at rejse til Bangkok for derfra at fortsætte rundt i landet, mens andre foretrækker det intense og hektiske liv i storbyen.

Hvis du hører til dem, der planlægger at blive i Bangkok, kan du se frem til en verden af muligheder. I centrum blandes den moderne storby med markedspladser, luksushoteller med bohemeagtige vandrerhjem, og erhvervsfolk med rygsækturister. Alt dette gør Bangkok til et eksotisk sted med store muligheder.

Jungleekspedition som dagudflugt

Man skal ikke langt udenfor byen for at finde jungle og landsbyer. Du kan tage en guidet tur eller begive dig af sted på egen hånd. Du kan også vende dig mod havet, hvor der bydes på dykning i verdensklasse med klart vand og et rigt dyreliv. Såvel båd som udstyr kan lejes de fleste steder. Men hvis du følger med en guide, er du sikker på at få en god dykning, og desuden at komme hjem igen.

Shopping i Bangkok

Hvis du rejser til Bangkok, skal du huske at købe skræddersyet tøj, eksempelvis jakkesæt, skjorter, kjoler og bluser. Til priser, som er lavere end i danske butikker, kan du i Bangkok få et jakkesæt syet efter mål og i en kvalitet, som holder livet ud. Skrædderne ved, at turisterne køber i deres ferie, så leveringstiderne er bare 1-2 uger.

Header
Subject
Body
Footer