Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Barcelona

Barcelona

Sprudlende Barcelona er en af Spaniens største byer og hovedstad i det område, som kaldes Catalonien. Byen fik noget af et gennembrud som turistmål, da den var vært for de olympiske lege i 1992, og er nu en af Europas mest besøgte.

Kultur og seværdigheder

Barcelona er proppet med smuk og imponerende arkitektur, og de fleste bygninger er tegnet af den berømte Antonio Gaudí. Den nok mest kendte er den ufuldendte katedral La Sagrada Família, som med sine mange spir er blevet noget af et vartegn for byen. Barcelona har også fornemme kunstsamlinger på en lang række museer med værker af f.eks. Pablo Picasso. Byen er desuden et eldorado for den shoppinginteresserede, og byder på et enestående stort udvalg af restauranter og cafeer. Det vilde natteliv har også opnået stor berømmelse. Det er her, du finder de største, mest tjekkede og mest trendsættende natklubber.

Sæsoner

Barcelona er bedst at besøge om foråret eller efteråret, hvor temperaturen er mest behagelig. Sommeren kan være meget varm, men er også den bedste årstid til at sole sig og bade. Barcelona er nemlig en af få europæiske storbyer, som har strande få minutters gang fra centrum, og langs kysten nord og syd for byen ligger badestederne på rad og række.

Rejser til Barcelona

Book din rejse til Barcelona med Seat24. Vi tilbyder flybilletter, hotel og udlejningsbiler til yderst attraktive priser.

  1. Bangkok
  1. Barcelona
  1. Beograd
Header
Subject
Body
Footer