Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Budapest

Budapest

Budapest er blevet kaldt Østeuropas Paris, og byder på en imponerende arkitektur, hvor det storslåede vestligt inspirerede møder ældre traditioner.

Historie

Budapest er en by i forandring. Stedet har været befolket i årtusinder, og udgør i dag en af Europas 10 største byer. Floden Donau deler byen i dens to hoveddele Buda og Pest. Disse var oprindeligt to forskellige byer, som blev slået sammen i 1873. Den idylliske Buda-side er bjergrig, mens Pest er elegant og betydeligt større.

Seværdigheder

I Budapest er der meget at tage sig til. På Buda-siden ligger borgklippen, som har rummet en borg siden middelalderen. I dag er hovedparten af bygningen opført i barokstil, og klippen byder desuden på en storslået udsigt over byen. På Pest-siden kan man besøge Budapests smukke parlament eller ose rundt mellem salami og paprika i den store markedshal. Byen er proppet med muligheder for mad og drikke, alt fra den hyggelige cafe Gerbauds til små traditionelle ungarske restauranter. En rejse til Budapest bør desuden omfatte et besøg på en af byens berømte badeanlæg, som findes i flere forskellige varianter.

Rejser til Budapest

Seat24 hjælper dig med at forberede din rejse til Budapest. Hos os kan du booke rejse, hotel og udlejningsbil.

Header
Subject
Body
Footer