Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Chicago

Chicago

Chicago er formentlig en af verdens mest kendte multimillionbyer, et klassisk rejsemål for enhver, der besøger USA. Byen er et overflødighedshorn af forlystelser, som når over international standard.

Lake Michigan strækker sig langs østsiden af Chicago. De vindstyrker, som bygger sig op over søen og sætter sit præg på byen, har givet byen betegnelsen "The Windy City".

USA har meget at tilbyde, hvis man kigger efter, og Chicago har det meste. Du finder et imponerende udvalg af restauranter, givetvis typisk amerikanske, men med de fleste kulturer repræsenteret i en vis udstrækning. Tilsvarende kan du finde alt fra den fornemste luksus til de mere rustikke ærkeamerikanske restauranter.

Der er ubegrænsede muligheder for shopping i Chicago, hvor du kan finde alt muligt og umuligt. Små specialiserede vinforretninger med spotpriser, tøj fra internationale modehuse, knækbrød og sølv og meget, meget mere. Den kommercielle gennemslagskraft kan være svær at modstå, og det ubegrænsede udvalg er en sand fryd selv for dem, der bare kommer for at kigge.

Storbyer af Chicagos størrelse er imponerende at vandre omkring i. Skyskrabere af svimlende højder afløses gradvist af lavere murstenshuse, og ser ud til at ville strække sig i det uendelige. I denne enorme by er der ting at tage sig til døgnet rundt, musikklubber, biografer, sportsbegivenheder med klubber som Chicago Bulls og Chicago Bears, festivaler og helligdagsarrangementer. Listen er lang.

Chicago er nærmest som et land i sig selv. Mulighederne er grænseløse.

Header
Subject
Body
Footer