Hamburg

Hamburg

Hamburg er en af Europas største byer, en millionby, der byder på både pragt og hæmningsløse forlystelser.

Hamburg er en enestående smuk by. Østersøen løber ind i byen fra nord, og søen Alster ligger midt i det centrale Hamburg. Byplanlægningen brydes og opblødes af vandet, og efterlader et indtryk af en naturskøn storby med mange grønne områder. Hamburg adskiller sig på mange måder fra det sydlige og østlige Tyskland. I perioder har byen været svensk, og det har præget mentaliteten i Hamburg, der i det øvrige Tyskland til tider kaldes Sydsverige.

Reeperbahn er et af de områder i byen, der kendes af mange, og som vel nærmest kan kaldes Hamburgs eget Moulin Rouge. Men det bedste udgangspunkt for den førstegangsbesøgende er byens hovedbanegård, Hauptbahnhof, hvor der både er turistinformationen og direkte forbindelse til de øvrige bydele.

Tyskland har et noget bedre prisleje end Danmark, hvilket for mange kunne være motivation til at shoppe rundt i det utal af butikker af alle typer, fra luksus til second hand, der findes i Hamburg. Man kan også vælge at købe lokale produkter i forbindelse med et besøg på et af byens mange bryggerier.

Med en rejsetid på kun godt en time, er Hamburg det perfekte valg til en weekendrejse. Her kan du unde dig selv et par dage ude i Europa, men stadig lige rundt om hjørnet.

Header
Subject
Body
Footer