Nyhedsbrev

München

München

München udgør selve essensen af Bayern, og rejser sig mellem pompøse snedækkede bjerge. Byen er måske mest kendt for fodboldholdet Bayern München og øl i forskellige former, ofte af en mørkere art. Og den årlige oktoberfest har som regel flest deltagere fra selve München og oplandet omkring byen.

Hvorfor rejse til München?

Hvorfor skal man så rejse til München? Den tyske storby har sit eget særpræg, som adskiller sig fra eksempelvis Berlins. München tilbyder et andet bybillede, og dermed en anden stemning. Hvor Berlin er en international storby, har München et udpræget tysk præg, og nærheden til Alperne giver sig udslag i såvel køkkenet som i æstetikken.

Gastronomi i München

I München spiser man både godt og rigeligt. Ølhallerne, de såkaldte Biergarten, findes rundt om i hele byen. Her sidder gæsterne ved langborde og drikker øl af to-literskrus samtidig med, at de spiser rustik mad, som de eventuelt selv har haft med.

Det er rigeligt med restauranter i München. Den nære beliggenhed til Italien sætter sit præg, ikke mindst i den patriotisme, der kobles til det lokale køkken. Kødprodukter står højt på listen, og i særdeleshed Weisswurst, en særlig hvidpølse. Men München har et stort udvalg af pølser fra regionen, såvel som skinke, flæsk, brød og meget mere.

Serveringsstederne har åbne hele året, og om sommeren dukker langbordene op i baggårdene og på gaderne. München er en levende by med høj og larmende stemning. Du charmeres hurtigt af den løsslupne atmosfære, og vender gerne tilbage.

Header
Subject
Body
Footer