Milano

Milano

I modemetropolen Milano betragter befolkningen sig mere som nordeuropæisk en italiensk. Alligevel byder byen på meget af det, vi opfatter som typisk italiensk. Her kæmper restauranter, cafeer og isbarer om pladsen, og byen byder desuden på et imponerende natteliv.

Shopping

Milano er et magtcentrum for mode. Her afholdes et utal af opvisninger, og naturligvis har alle modehuse med respekt for sig selv eksklusive butikker i byen. Dette gør Milano til en af de mest luksuriøse og velansete shoppingbyer i verden. Her findes et rigt kulturliv med mængder af museer og teatre, hvoraf operaen La Scala med tilhørende museum er blandt de mest berømte.

Seværdigheder

Selvom det er livsstilen mere end seværdighederne, der har gjort Milano berømt, er der mange guldkorn at opdage. Mest imponerende er den gotiske domkirke, som er spækket med spir og statuer. Fra tagterrassen bydes man på en storslået udsigt over byen og dens omgivelser med Alperne som en dramatisk horisont i nord. Milanos slot har forsvarsanlæg designet af selveste Leonard da Vinci, hvis berømte maleri "Den sidste nadver" også kan beses i byen.

Rejser til Milano

Book din rejse til Milano med Seat24. Vi tilbyder flybilletter, hotel og udlejningsbil til yderst attraktive priser.

Header
Subject
Body
Footer