Miami

Miami

Miami er en by, der ikke minder om noget andet i USA. Byens særprægede kultur skyldes den tætte beliggenhed til Latinamerika, og dermed det store antal indbyggere med spansktalende baggrund. Puertoricanere, cubanere og andre latinamerikanske kulturer trives i Miami, og beriger byen med et intensivt forlystelsesudvalg og spændende mad.

Forlystelser i Miami

Nætterne lever i Miami. Natklubberne klumper sig sammen langs gaderne, og de oplyste strande er om nætterne præget af musikoptræden og spontan dans. Året rundt arrangeres der musikfestivaler, som øger stemningen yderligere. Festivaler som også omfatter og til tider udelukkende omhandler kunst og dans. Den primære indflydelse på kulturen i Miami er latinamerikansk, fra mad til musik og dans.

Miami om dagen

Byens placering ved havet lokker i dagtimerne folk til stranden, ikke kun på grund af solen og vandet, men også for butikkerne og udskænkningsstederne langs promenaderne. Strandene er verdensberømte, og lokker også tusindvis af amerikanere til at holde ferie i Miami.

Når du er blevet træt af sol og hav, kan du forsøge at give dig tid til et af de mange idrætsarrangementer, som byen kan prale af. Det mest kendte sportshold er fodboldklubben Miami Dolphins, der er byens stolthed. Der er også grænseløse indkøbsmuligheder og et utal af fornemme butikker i de centrale dele. Sol, fest og shopping - Miami er porten til Latinamerika.

Header
Subject
Body
Footer