Nyhedsbrev

Manchester

Manchester

Manchester er måske mest kendt for sit fodboldhold Manchester United, Man U. Men der er heldigvis andre anledninger til at rejse til denne charmerende engelske by.

Arkitekturen i Manchester er præget af stilfulde teglstensfacader, som giver mindelser om, at byen er opbygget omkring tekstilindustrien. Mange er sikkert bekendt med det særprægede manchesterstof, der bruges til fremstilling af blandt andet bukser og jakker.

Manchester har gennem årene vist sig at være en fremragende rugekasse for en levende musikscene. The Smiths, New Order, Oasis og The Stone Roses er bare et lille udpluk af den spændende musik, som byen har haft held til fremavle. Med et besøg i Manchester og en aften på en af de lokale musikscener er der gode chancer for at komme til at høre det næste stjerneskud fra byen.

Hvis du vil opleve det egentlige England, er Manchester et godt udgangspunkt. Byen er så britisk, som noget kan være. Der findes masser af pubber, mindst en pr. kvarter. Selvfølgelig er der også mulighed for at opleve et ægte engelsk køkken med steak og kidney pie, fish and chips og andre klassiske retter, der aldrig går af mode.

Variation og livsglæde karakteriserer Manchester. Ikke to dage er ens, hvis du vælger at rejse til byen. Høj- og populærkultur, luksusshopping og bohemeagtige butikker, overalt finder du en salig og opkvikkende blanding, som giver Manchester karakter og lokker dig tilbage.

  1. Mallorca
  1. Manchester
  1. Miami
Header
Subject
Body
Footer