Mallorca

Palma De Mallorca

Mallorca har længe været et populært rejsemål for dansker, men øgruppen har gennemgået store forandringer gennem årene. Da de første danskere i 60'erne begyndte at rejse dertil regelmæssigt, bestod det af idylliske spanske samfund med fantastiske badefaciliteter. I 80'erne blev det et klassisk chartermål. De seneste år har Mallorca gennemgået endnu en forandring, nu til et solidt feriemål med noget for de fleste.

Sol, bad og dagudflugter

Mallorca ligger i Middelhavet, så forudsætningerne for en vidunderlig bade- og strandferie er naturligvis til stede. Eftersom øen har et varieret landskab og kan opdeles i turistområder og mere naturlige dele, har du mulighed for at bestemme, hvilken type strand, du fra dag til dag er i humør til. Mallorca byder på luksusstrande med liggestole og servering, men også på tyndt befolkede strande med en mere ægte stemning.

Når du føler dig tilstrækkeligt solskoldet, kan du tage på udflugt til de grønne bjerge, der deler Mallorca på midten. Naturligvis kan du også vælge at gå en runde på en af de smukke og velrenommerede golfbaner, der findes på øen.

På og omkring Mallorca

Men primært vil en ferie på Mallorca være centreret omkring havet. Ikke bare sol og badning, men også udfordrende sejlads, dykning, snorkling og vandscootere. Flere steder rundt omkring på øen finder du tilbud om dagudflugter, som tager dig længere ud til havs for eksempelvis at dybhavsfiske eller dyrke avanceret dykning. Mulighederne er mange, og minderne vil altid bestå efter en rejse til Mallorca.

Header
Subject
Body
Footer