Nyhedsbrev

Malaga

Malaga

Malaga er hovedstaden i Costa del sol på Spaniens østkyst. Et rejsemål for enhver, der vil kombinere en solsikker ferie med et fremragende køkken. Oprindeligt var Malaga nok mest kendt som Pablo Picassos fødeby, og det præger det kulturelle udbud i byen den dag i dag.

Malaga er et stort område med adskillige attraktive feriedestinationer, ikke mindst for skandinaver.

Vad gør jeg i Malaga?

Malaga drager stor nytte af sin kulturhistorie, så uanset årstiden kan du næsten altid finde en god kunstudstilling. Mange tror, at de kender Picassos stil, men når man besøger Malaga, indser man, hvor utroligt produktiv og alsidig han var som kunstner. Udstillingerne, som består af alt fra keramik til skulpturer og malerier, overrasker positivt, og meget af det er af en art, som man ikke ser udstillet mange andre steder.

Men naturligvis er det solen og Middelhavet, som er Malagas største attraktion og charme. Strandene løber langs hele regionen og brydes af klipper, der løber ud i vandet. Du vælger selv, hvilken type strand du er ude efter. De mere velbesøgte i området har et godt udvalg af bistroer og liggestole, men der findes også tyndt befolkede strande med rustik atmosfære.

Det spanske køkken er spændende og varieret, og Malaga er ingen undtagelse. Fisk og skaldyr dominerer, men du finder også retter med kanin og kylling, ofte efter karakteristiske og smagsrige opskrifter. Malaga og Solkysten er et rejsemål for alle.

Header
Subject
Body
Footer