Madrid

Madrid

Madrid har gennem tiderne været en legendarisk by for tyrefægtning. Blandt andet Hemingway skrev om sine eskapader i byen i flere af sine værker. Siden forbudet har arenaerne dog stået tomme, men Madrid har heldigvis så meget mere. Mange ville måske sige Real Madrid, et af verdens bedste fodboldhold og i hvert fald det mest stjernespækkede.

Som hovedstad er der uendeligt mange forlystelser at vælge mellem for de besøgende i Madrid. Restauranterne er et af byens stærkeste trumfkort. Luksuskroer, lokale bistroer, brasserier, tapashuse og meget mere, hvor man med fordel kan spise døgnet rundt, små eller store retter, og altid lige velsmagende.

Madrid er en europæisk storby med skyskrabere og indkøbscentre. Men byen har et spansk særpræg, som går igen i alt fra arkitektur til offentlige udsmykninger. Sine steder er det endda muligt at finde gamle spor efter romertiden, hvor Spanien var en del af riget. Som i mange andre storbyer afhænger charmen i de enkelte kvarter af, hvad du er ude efter. Sightseeing og idylliske restauranter, kunstmuseer eller natklubber og shopping, Madrid har det hele og lidt til.

Mentaliteten i byen er præget af Middelhavskultur, siesta på eftermiddagen, sene middage til langt ud på natten og en larmende, temperamentsfuld stemning døgnet rundt. Et besøg i Madrid efterlader dig udmattet af indtryk, men lykkelig og tilfreds.

  1. Lyon
  1. Madrid
  1. Malaga
Header
Subject
Body
Footer