London

London

London er en af Europas ældste hovedstæder, og blev allerede grundlagt af romerne. Takket være sin attraktive beliggenhed ved floden Themsen er byen vokset voldsomt, og har nu medregnet forstæder ca. 12 millioner indbyggere.

Seværdigheder

En rejse til London er garanteret rig på oplevelser, og kan sammensættes, så den passer alle. Det kan anbefales at starte med en tur i London Eye, verdens største pariserhjul, for at få et overblik. Derefter er det bare at kaste sig ud i Londons brede udvalg af aktiviteter. Her findes utallige berømte seværdigheder som Buckingham Palace, Tower of London og Madam Tussaud's. For den shoppinginteresserede er London det helt rette rejsemål. Her findes de største varehuse, de flotteste butikker og store markeder som Portobello Road, hvor du virkelig kan gøre et fund. Sørg også for at tage del i Londons brede kulturudbud med et utal af musicals, operaer og teaterforestillinger. Eller følg med en guidet tur i eksempelvis Jack the Rippers fodspor.

Det engelske køkken

For den gastronomisk interesserede er en rejse til London en ægte fuldtræffer. Her finder du både det traditionelle engelske køkken og påvirkninger fra f.eks. det øvrige Europa, Kina, Indien og Japan. Desuden kan du besøge de klassiske engelske pubber.

Rejser til London

Book din rejse til London med Seat24. Vi tilbyder flybilletter, hotel og udlejningsbil til yderst attraktive priser.

Header
Subject
Body
Footer