Lissabon

Lissabon

Lissabon er et charmerende virvar af arkitektur og maleriske restauranter. Gaderne fører op til kastellet Sao Jorge, som våger over byen, og efter at have vandret rundt en dags tid opdager man, at Lissabons sporvogne glimrende kan anvendes til den videre sightseeing. Sporvognene sniger sig gennem de snævre stræder, og afstanden til husvæggene kan næsten forekomme ikke-eksisterende, men Lissabon vil charmere dig. Især når du kravler op over gaderne og støder på de små lokalerestauranter og kroer i de forskellige bydele. Her opdager du, at Lissabon er opbygget som småbyer i både stil og stemning.

Shopping i Lissabon

For den shoppinginteresserede i Lissabon anbefales kvarteret mellem højene, som danner byens forretningsgader. I disse kvarterer er det tydeligt, at Lissabon ikke er en søvnig sydeuropæisk by, men en moderne metropol hvor gammel arkitektur møder stål- og glaskonstruktioner. En europæisk storby hvor banker og mærkevarebutikker kæmper om pladsen.

Selvom Lissabon ligger på højde med solkysten i Spanien, kan der kun bades i havet en del af sommeren. Det koldere Atlanterhav er ikke lige så behageligt som Middelhavet. Men det er heller ikke i første omgang strandene, der lokker turister til Lissabon, men derimod en charmerende by med kaotisk byplanlægning, hvor gammelt møder nyt i en intim stemning.

Header
Subject
Body
Footer