Las Palmas

Las Palmas, De Kanariske Øer, er et solparadis med alle de bekvemmeligheder, du kan ønske dig. Byen har været en svensk charterklassiker i årtier, og populariteten er ikke blevet mindre. Det forstår man, så snart man når frem til de solsikre dage og det fantastiske hav med familievenlige strande. Dertil kommer et stort udvalg af prisbillige hoteller i Las Palmas.

Sol og bad året rundt

Året rundt er Las Palmas stedet for dem, der er ude efter en afslappende ferie. Byens mange år som chartermål har gjort den til et overflødighedshorn af bekvemmeligheder for turister. Sprogligt kan du altid kommunikere på engelsk, og ofte også på svensk, afhængig af hvilken facilitet du besøger. Las Palmas er en del af Spanien, men er med tiden blevet en multikulturel smeltedigel, selvom kernen, både hvad angår mad og indbyggere, er spansk.

Aktive dage i Las Palmas

Gode restauranter for både familier og par. Las Palmas er først og fremmest et rejsemål, hvor sol og hav er i fokus. De aktiviteter, der tilbydes, tager derfor ofte udgangspunkt i strandene. Vandscootere, paragliding, vindsurfing og dykning er blandt de mange aktiviteter, du kan beskæftige dig med i Las Palmas. Der er også mulighed for at tage på dagudflugter med båd for at opleve enten en lidt mere avanceret dykning eller et spændende dybhavsfiskeri.

Las Palmas er helt enkelt det perfekte valg til en solferie for hele familien!

Header
Subject
Body
Footer