Los Angeles

Få byer er så kendte og eksponerede som Los Angeles. Multimillionbyen er blevet portrætteret i flere film og tv-serier, end der er sundt for en by. Det har ført til, at de fleste mennesker i den vestlige verden på den ene eller anden måde har været i kontakt med Los Angeles, og dermed også dannet sig et billede af byen. Alligevel er det de færreste, der kender selve byens essens, eller måske snarere mangel på samme. Los Angeles er en eklektisk by, hvor alverdens kulturer er mikset i et forvirrende og fascinerende sammensurium. Folk fra hele verden kommer for at forfølge deres drømme om succes og berømmelse.

Hvad tilbyder Los Angeles?

Los Angeles er en skizofren by, hvor man på samme dag kan løbe på ski og slikke sol på stranden! Den mest ekstreme luksus og service kan findes side om side med de usleste slumkvarterer - på alle måder modsætningernes by.

Man skal ikke forsøge på at nå det hele, når man rejser til Los Angeles. Det er bedre at udvælge nogle få områder, og give sig ordentligt tid til dem. Byen breder sig over et enormt område, så det tager tid at færdes mellem de forskellige dele. Og man vil helst undgå de store motorveje, hvor der i myldretiden er kødannelser, som får E4 til at blegne.

Los Angeles er et fantastisk rejsemål, hvis man vil opleve Californiens strande. Mange lokkes også hertil af berømthederne og områder som Hollywood, Sunset Boulevard og Beverly Hills. Shopping i Los Angeles er i en klasse for sig, og Rodeo Drive udgør en legendarisk kerne. Los Angeles er et rejsemål, hvor der virkelig er noget for alle.

  1. London
  1. Los Angeles
  1. Lyon
Header
Subject
Body
Footer