Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Nice

Nice

Byen Nice breder sig ud langs Baie des Anges, englebugten, et navn der dukker op i erindringen, når man spadserer langs Promenade des Anglais i morgentimerne. Nice er det perfekte rejsemål for alle, der ønsker en ferie fuld af oplevelser. Selve byen kan byde på et fantastisk middelhavskøkken, mageløse strande og intensive forlystelser. Kulturen står i høj kurs med nærheden til Matisse-museet, Marc Chagall-museet og Renoirs hjem.

Nice er også et godt udgangspunkt for en rejse, der byder på dagudflugter til Monaco, Cannes, Korsika, St. Tropez og mange andre steder, afhængig af hvad du har lyst til netop den dag. Bjergvandring eller luksusshopping, sejlads eller kasino, Nice er i nærheden af det hele.

Hvis du vælger at opholde dig i det centrale Nice, er den gamle by, La Vielle Ville, at anbefale. Små snævre stræder og charmerende middelalderhuse giver de besøgende en følelse af, hvordan stemningen var, længe inden turismen gjorde sit indtog i byen. Det er også her, du kan finde en række af byens bedste, om end ikke mest kendte, restauranter og bistroer. To førsteklasses restauranter er Dents de la Mer og L´Univers de Christian Plumail. Et besøg i Nice kan også omfatte et besøg på det verdenskendte hotel Negresco, som med sit enestående køkken har fået en stjerne i Guide Rouge.

I Nice finder du som i de fleste større franske byer et stort shoppingudvalg samt natklubber af alle slags. Men en rejse til byen er enestående ved, at du kan søge efter det egentlige Frankrig. Og i Nice finder du det overalt.

Header
Subject
Body
Footer