Bedste flybilletpriser med Air France

Air France

Air France

AIR FRANCE KLM er verdens største flyselskab beregnet på omsætning. AIR FRANCE KLM er det største europæiske flyselskab, der flyver til Asien (53 fly om ugen til Kina), Mellemøsten, Afrika og Sydamerika.

Som passager har du nu større frihed til at vælge en afgang, der passer dig: rejs ud med AIR FRANCE og hjem med KLM eller omvendt! Air France og KLM flyver til 248 destinationer. Tilsammen udgør Paris-Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol Europas i særklasse største hub for flytrafik, og AIR FRANCE og KLM tilbyder dagligt 1310 flyafgange.

Air France

Air France tilbyder 10 daglige forbindelser fra Sverige (Stockholm/Gøteborg/Malmø-København) til Paris Charles de Gaulle.

Netværksnyheder: Madras og Seattle er to nye destinationer. Flyselskabet øger antallet af fly på en række destinationer: New York, Santiago, Buenos Aires, Sao Paulo, Johannesburg, Bangalore, Shanghai, Hongkong, Rabat, Tunis, Edinburgh.

Paris-Charles de Gaulle er en ultramoderne lufthavn, som om kort tid er klar til at tage imod Air Frances nye Airbus A380. Den mindste transfertid er 45 minutter.

Moderne, friske fly med god service ombord. Mad og drikke indgår altid. Underholdning og kommunikation i verdensklasse med vores interaktive "inflight entertainment"-system. På økonomiklasse på samtlige Air Frances Boeing 777, Airbus A330 og Airbus A340 tilbydes der interaktiv underholdning og spil. Air France har fordoblet antallet af film og sprog, som man kan vælge imellem i video-on-demand-systemet, som findes på lange flyvninger. Med i alt 22.000 skærme er Air France det europæiske flyselskab, der har det største udvalg i alle kabiner/klasser.

Air France bliver i 2007 det første flyselskab, der kan tilbyde de rejsende at sende sms-beskeder via deres egen mobiltelefon om bord under flyvningen på en Airbus A318

Flying Blue

Flying Blue er navnet på AIR FRANCEs og KLM's fælles bonusprogram. Med dine point kan du købe flybilletter hos AIR FRANCE og KLM, men også til de øvrige medlemmer af SkyTeam-alliancen: Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Aeroflot og Northwest Airlines.

Bagageregler

Bagagereglerne varierer afhængigt af destinationen og den type billet, du har. Hvis du flyver Business eller Economy i Europa, må du medbringe en taske på op til 23 kilo. Specialbagage kan du medbringe gratis på de fleste billetklasser, så længe den ikke vejer mere end 23 kilo. Du skal også anmelde det 48 timer i forvejen.

Den tilladte bagagevægt og antallet af tasker, som du må tage med dig på rejsen, står altid på din billet eller i din rejseoversigt, hvis du rejser på elektronisk billet.

Håndbagage

Den håndbagage, du medbringer, må ikke være mere end 55 cm lang, 35 cm bred og 25 cm dyb. Her er også håndtag og alle hjul på tasken inkluderet. Håndbagagen må veje 12 eller 18 kg afhængig af rejseklasse og destination.

Du kan læse mere om Air France bagage regler på deres hjemmeside.

Bon Voyage!

Header
Subject
Body
Footer