Nyhedsbrev

Flyselskaber

Seat24 samarbejder med verdens førende flyselskaber og leverandører af billeje og hoteller. Gennem vores samarbejde kan vi tilbyde dig et stort udvalg og nogle af markedets bedste priser. Hvis vi mener, at en leverandør er for dyr, har vi bogstavelig talt hundredvis andre, der venter på at komme til. Vi arbejder for dig som rejsende, ikke for et specifikt flyselskab.

For at du skal kunne føle dig tryg med os som rejsebureau, er vi medlem af IATA. IATA er en international organisation, som fastsætter standarderne for rejsebureauer for derved at sikre kvaliteten for os som rejsebureau, vore medarbejderes kompetence og vores økonomiske soliditet. Takket være dette kan du være sikker på, at du bestiller din flyrejse hos et selskab, der stræber efter høj kvalitet og tænker langsigtet. Vi stoler på de flyselskaber, vi samarbejder med, og du kan stole på os!

Vi er også medlem af den svenske rejsebureauforening (SRF). Som medlemmer af SRF benytter vi os kun af økonomisk velfunderede rejsebureauer med erfarent og kompetent personale. Et krav for at være medlem er, at rejsebureauet har stillet en rejsegaranti til den svenske rejsegarantifond, Kammarkollegiet, for at beskytte dig som rejsende. Rejsegarantien gælder kun for pakkerejser.

Når du ved, hvor du vil rejse hen, kan du helt enkelt bestille og betale direkte på internettet. Den nemmeste måde at finde vores rejsemål på er at foretage en generel søgning på destinationerne i vores søgefunktion. Du kan også søge efter rejser med et bestemt flyselskab, hvis du har særlige præferencer. Det er naturligvis også muligt at søge efter såvel hoteller som billeje på samme enkle måde.

Nedenfor kan du se et udvalg af de flyselskaber, som vi sælger flybilletter for. Klik på et af flyselskabsnavnene for at få mere at vide om det pågældende flyselskab.

Header
Subject
Body
Footer