Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Brussels Airlines

Brussels Airlines


Brussels Airlines er den belgiske flyselskabsgruppe, der tilbyder det bredeste udvalg af flyvninger til og fra sin base i Bruxelles lufthavn. En flåde på 43 fly og ca 3500 medarbejdere fra Brussels Airlines gruppen sikrer omkring 300 punktlige flyvninger dagligt, der forbinder Europas hovedstad til mere end 60 europæiske, afrikanske og amerikanske lufthavne.

På sine europæiske ruter, der hovedsageligt opereres med Airbus A319/A320 og AVRO tilbyder Brussels Airlines valget af et rigtigt business class produkt ("b.business") et ultra-fleksibelt produkt, som tilbyder tidsbespaing og komfort til rimelige priser ("b . flex økonomi + ") og et lavprisprodukt (" B.LIGHT økonomi "). På mellemlange og langdistanceflyvninger, benytter flyselskabet traditionelle business eller økonomiklasser. Langdistanceflyvninger opereres med Airbus A330-300 fly.

Ud over 19 destinationer på det afrikanske kontinent, og en direkte transatlantisk service til New York, tilbyder Brussels Airlines og dets interkontinentale partnere også langdistanceflyvninger til Mellemøsten, Kina, Thailand, Indien og Canada.

Brussels Airlines ejes af SN Airholding og bakkes op af mere end 80 års erfaring med luftfart i Belgien. I juni 2009 erhvervede Lufthansa 45% af selskabets aktier. Siden 9. december 2009 Brussels Airlines været medlem af Star Alliance, verdens største flyselskabsalliance.

Historie

Historien om Brussels Airlines går tilbage til 2002, hvor moderselskabet SN Airholding blev skabt af en gruppe på omkring 40 investorer.

Det primære formål med investorerne var at sikre kontinuiteten i en pålidelig luft-forbindelse til og fra Bruxelles, Europas hovedstad, og det i forbindelse med de omfattende forstyrrelser forårsaget af Sabenas ophør. Det nye selskab blev kaldt SN Brussels Airlines, og det kunne femvise de første positive resultater allerede i 2003.

I oktober 2004 blev det besluttet, at SN Brussels Airlines og Virgin Express ville slutte sig sammen under det generelle ejerskab af SN Airholding, men ville hver især beholder deres brand og operationel uafhængighed på markedet. Efterfølgende, i marts 2006, annoncerede de to selskaber den fusion, der resulterede i Brussels Airlines den 25. marts 2007.

Brussels Airlines er bakket op af omkring 80 års belgisk aeronautiske erfaring

Den 15. september 2008 annoncerede Lufthansa koncernen sit køb af en aktiepost i det belgiske flyselskab. I juni 2009 udstedte EU-Kommissionen myndighedsgodkendelse til dette strategiske partnerskab mellem Brussels Airlines og Lufthansa. Beslutningen banede vejen for at Lufthansa indledningsvis kunne erhverve 45% af aktierne i SN Airholding SA / NV, der er moderselskab for Brussels Airlines.

Siden 9. december 2009 er Brussels Airlines officielt medlem af Star Alliance, verdens førende flyselskabspartnerskab.


Header
Subject
Body
Footer