Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Malmö Aviation

BRA

Malmö Aviation flyver fra Stockholms city-lufthavn, Stockholm-Bromma lufthavn, som hub. Det er en vigtig del af flyselskabets forretningside, der går ud på at spare tid. Med otte moderne jetfly opererer Malmö Aviation direkte ruter til Malmø, Gøteborg og Umeå. Desuden flyver de udenrigs til Bruxelles i samarbejde med Brussels Airlines.

I 2006 fløj 1.100.000 passagerer med Malmö Aviation, og selskabet havde en omsætning på ¨1,2 milliarder kroner. Virksomheden har ca. 500 ansatte.

I flere år har Sveriges forretningsrejsende udpeget Malmö Aviation som "Bästa Inrikestransportör" (vinder af Store Affärspriset 2000-2004), og Sveriges rejsebureauansatte har sammenlagt valgt Malmö Aviation som "Bästa Inrikes Flygbolag" syv gange. I 2007 modtog selskabet også den nystiftede pris Business Travel Award som bedste flyselskab.

Med Malmö Aviation-kortet rejser du billetløst. Og du kan checke ind så sent som ti minutter før afgang - det tager blot seks sekunder at checke ind, hvis du kun rejser med håndbagage.

Da Malmö Aviations fly opfylder alle Brommas strenge miljø- og støjkrav, kan selskabet flyve næsten helt ind til city. Derfor skal du vælge Bromma, når du rejser til og fra Stockholm. Så rejser du bekvemt og sparer både tid og penge.

Stockholms city-lufthavn

Stockholm - Bromma Airport er en lille og effektiv lufthavn. Med korte afstande til alt fra parkering til bagageindlevering og sikkerhedskontrol foregår indcheckning hurtigt.

Vi tager hånd om din rejse

Malmö Aviation betragtes som et af Europas vigtigste flyselskaber. De fleste rejsende synes, at det vigtigste af alt er at lande til tiden. Derfor er det selskabets ambition, at alle flyvninger skal overholde tidsplanen. Og på trods af mange afgange letter og lander de allerfleste af vores indenrigsfly til tiden.

Malmö Aviation Bonusprogram

Der findes to medlemsniveauer i Malmö Aviations bonusprogram: Basis og Guld. Basiskortet tildeles alle medlemmer, og det giver lige fra starten masser af fordele. Guldkortet er til for dig, der rejser meget med Malmö Aviation. Skift fra Basis til Guld sker hurtigt. Der kræves blot 24.000 bonuspoint på flyrejser om året for, at dit Basiskort kan opgraderes til et Guldkort (hver enkeltrejse giver mellem 300-1.200 point).

Uanset hvor ofte eller hvorhen du rejser inden for flyselskabets rutenet, optjener du point hos både Malmö Aviation og deres partnere. Dit Malmö Aviation-kort er desuden din billet, når du rejser med dem. Rejser du kun med håndbagage, kan du selv checke ind vha. selskabets smarte indcheckningsautomater - det tager blot 6 sekunder.

Header
Subject
Body
Footer