Nyhedsbrev

Finnair

Finnair

Finnair blev grundlagt i 1923 og er Nordens ældste flyselskab. Selskabet har fløjet på strækningen Stockholm-Helsingfors siden 1924. Selskabet har i de seneste år foretaget en succesrig satsning på rejser til Asien og tilbyder i dag op til 200 afgange om ugen til ti forskellige destinationer i Asien. Det gør Finnair til Europas tredjestørste flyselskab på afgange til Asien.

Finnair tilbyder 19 daglige afgange fra Stockholm, Gøteborg og Købehavn til Helsingfors. Det indebærer foruden mange ture til den finske hovedstad også gode forbindelser videre til Finnairs destinationer i Asien: Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hongkong, Bangkok, Tokyo, Osaka, Nagoya og Delhi.

Fra juni 2007 åbnes en ny rute til Mumbai, som flyves fem gange om ugen. Desuden er der hyppige afgange til New York og Boston.

For de rejsende er det trygt og nemt at rejse med Finnair. Dels begynder Asien-rejsen i den rigtige retning, hvilket indebærer en kortere rejsetid, og dels taler alt personale i lufthavnene og om bord Finnairs fly svensk.

Finnair Plus

Finnairs loyalitetsprogram Finnair Plus indebærer, at passagerer, der rejser ofte, kan optjene point for hver rejse med Finnair og derefter udnytte disse til f.eks. Rejser og andre serviceydelser.

Samarbejde giver styrke

Finnair er et af ti internationale flyselskaber, der tilsammen udgør flyselskabsalliancen oneworld. Samarbejde giver styrke. Takket være alliancen tilbyder oneworld en omfattende service i topklasse samt forbindelser til så godt som alle verdenshjørner.

I flere lufthavne afgår oneworld-selskabernes fly fra samme terminal, og skift til forbindelsesflyet er nemt. Flyplanerne er samordnet for herved at give en problemfri rejse. Foruden Finnair indgår American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines, Lan, Qantas og Royal Jordanian i alliancen.

Finnairs miljøarbejde

At aktivt tage ansvar for miljøet og klimaet er en vigtig del af Finnairs virksomhed. Selskabet har i de seneste otte år investeret i nye lavenergiforbrugende fly med mindre kuldioxidudslip af typerne Embraer og Airbus.

De rejsende kan foretage et aktivt miljøvalg i forbindelse med rejser til Asien ved at vælge Finnair, som tilbyder den mest direkte og hurtigste forbindelse via Helsingfors.

Header
Subject
Body
Footer