Nyhedsbrev

Czech Airlines

Czech Airlines

Flyv ud i verden med Czech Airlines

Czech Airlines har mere end 85 års erfaring og færdighed. Vi vægter højt på vor service samt kvalitet. Vores personale tager sig godt af dig og sørger for den bedste komfort på din rejse. Derudover er der gratis og fuld forplejning om bord, hvad enten du flyver business eller travel-class. Cateringen er blandt andet tilberedt af de bedste kokke fra Prag. Desuden har vi fordelagtige bagage regler for alle rejsende. Børn skal heller ikke kede sig, derfor har vi lavet en ”Jetsetters Club” hvor de bliver tilbudt underholdning, film, legetøj samt bøger.   Czech Airlines er meget mere end Prag - flyv ud i verden og få en masse oplevelser. Vi har et stort netværk af ruter, med gode forbindelser via Prags flotte lufthavn. Forbindelserne er rigtig gode, uanset om du vælger at flyve til New York, Barcelona eller en helt anden af  de i alt 104 destinationer i 44 lande fordelt i Europa, Mellem Østen og Nord Amerika.

Czech Airlines er medlem af den internationale Sky team Alliance, hvilket gør mulighed for at samle point på vor “freequent flyer program” - hos alle medlemmer.

Vi ligger vægt på at du er tilfreds og glad – derfor flyver vi faktisk med størst punktlighed i Europa. Fra Københavns Lufthavn flyver vi op til 3 gange dagligt ud i verden.

Information om bagage

Følgende bagageregler gælder, når du flyver med Czech Airlines:

Destination Business Economy
Til/fra USA og Canada 2 x 32 kg 2 x 23 kg
Inden for Europa/Mellemøsten 2 x 32 kg 1 x 23 kg;
Silver, Gold og Platinum 3 x 32 kg 3 x 23 kg

Hvis du rejser med et spædbarn (et barn, som endnu ikke er fyldt 2 år, og som ikke har sit eget sæde), kan du checke en ekstra taske på op til 10 kg og en sammenfoldelig klapvogn ind. Et barn i alderen 2-12, der har sit eget sæde, må checke lige så meget bagage ind som en voksen passager.

Når du flyver med Czech Airlines, må et stk. bagage aldrig veje mere end 32 kg. Undtagelsen fra denne regel er bl.a. en passagers kørestol, dyr, musikinstrumenter og sportsudstyr, der kan opdeles i flere stk. bagage. Hvis din bagage vejer mere end den tilladte vægt, påløber et gebyr for overvægt.

Håndbagage

Ved rejser med Czech Airlines må du medbringe et stk. håndbagage, som vejer maks. 8 kg, om bord, hvis du rejser Economy. Hvis du rejser på Business, må du medbringe to stk. håndbagage på 8 kg hver.

Bemærk! Variationer kan forekomme på bestemte ruter. Bemærk også, at fordi disse oplysninger til enhver tid kan ændres, anbefaler vi dig at besøge flyselskabets hjemmeside. Læs altid deres fuldstændige vilkår og betingelser, før du tager afsted.

Velkommen om bord!

Header
Subject
Body
Footer