Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

Bedste flybilletpriser med KLM

KLM

KLM

AIR FRANCE KLM er verdens største flyselskab beregnet på omsætning. AIR FRANCE KLM er det største europæiske flyselskab, der flyver til Asien (53 fly om ugen til Kina), Mellemøsten, Afrika og Sydamerika.

Som passager har du nu større frihed til at vælge en afgang, der passer dig til selskabets 248 destinationer: rejs ud med AIR FRANCE og hjem med KLM eller omvendt! Air France og KLM flyver til 248 destinationer. Tilsammen udgør Paris-Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol Europas i særklasse største hub for flytrafik, og AIR FRANCE og KLM tilbyder dagligt 1310 flyafgange.

Amsterdam-Schiphol blev for nylig valgt som Europas bedste lufthavn af det britiske rejsemagasin "Business Traveller" . Den mindste transfertid er 50 minutter.

KLM

KLM tilbyder 17 daglige forbindelser fra det svenske marked (Stockholm/Gøteborg/Malmø-København) til Amsterdam-Schiphol. Nyheder: I april i år lancerede KLM yderligere afgange til Stavanger og Tallinn. KLM har desuden øget antallet af fly til Chengdu (Kina), Shanghai, Quito, Barcelona og en række andre destinationer.

Flyselskabet har en moderne flyflåde med god service ombord. Mad og drikke indgår altid. Førsteklasses "inflight entertainment"-system. KLM's Boeing 777 og Airbus A330 tilbyder individuelle videoskærme, hvilket er til stor glæde for familier, som rejser med børn.

Flying Blue

Flying Blue er navnet på AIR FRANCEs og KLM's fælles bonusprogram. Med dine point kan du købe flybilletter hos AIR FRANCE og KLM, men også til de øvrige medlemmer af SkyTeam-alliancen: Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Aeroflot og Northwest Airlines.

Velkommen ombord!

Header
Subject
Body
Footer