Bedste flybilletpriser med KLM

KLM

KLM

AIR FRANCE KLM er verdens største flyselskab beregnet på omsætning. AIR FRANCE KLM er det største europæiske flyselskab, der flyver til Asien (53 fly om ugen til Kina), Mellemøsten, Afrika og Sydamerika.

Som passager har du nu større frihed til at vælge en afgang, der passer dig til selskabets 248 destinationer: rejs ud med AIR FRANCE og hjem med KLM eller omvendt! Air France og KLM flyver til 248 destinationer. Tilsammen udgør Paris-Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol Europas i særklasse største hub for flytrafik, og AIR FRANCE og KLM tilbyder dagligt 1310 flyafgange.

Amsterdam-Schiphol blev for nylig valgt som Europas bedste lufthavn af det britiske rejsemagasin "Business Traveller" . Den mindste transfertid er 50 minutter.

KLM

KLM tilbyder 17 daglige forbindelser fra det svenske marked (Stockholm/Gøteborg/Malmø-København) til Amsterdam-Schiphol. Nyheder: I april i år lancerede KLM yderligere afgange til Stavanger og Tallinn. KLM har desuden øget antallet af fly til Chengdu (Kina), Shanghai, Quito, Barcelona og en række andre destinationer.

Flyselskabet har en moderne flyflåde med god service ombord. Mad og drikke indgår altid. Førsteklasses "inflight entertainment"-system. KLM's Boeing 777 og Airbus A330 tilbyder individuelle videoskærme, hvilket er til stor glæde for familier, som rejser med børn.

Flying Blue

Flying Blue er navnet på AIR FRANCEs og KLM's fælles bonusprogram. Med dine point kan du købe flybilletter hos AIR FRANCE og KLM, men også til de øvrige medlemmer af SkyTeam-alliancen: Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Aeroflot og Northwest Airlines.

Bagageregler

Afhængigt af den destination, du flyver til, og den billettype, du har, varierer også bagagereglerne. Hvis du f.eks. flyver i Europa, er den maksimale vægt for indchecket bagage en taske på 23 kg i Economy og op til tre tasker på 23 kg i Business.

Mængden af gratis bagage, du kan medbringe, afhænger af antallet af tasker eller vægt.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?

Den tilladte bagagevægt og antallet af tasker, du må tage med dig på rejsen, står altid på din billet eller i din rejseoversigt, hvis du rejser på elektronisk billet. Hvis du ønsker at medbringe mere bagage, kan det arrangeres, men du skal betale et gebyr.

For at de, der arbejder med at transportere bagage til og fra flyet ikke kommer til skade, må du hos KLM ikke medbringe en taske, der vejer mere end 32 kg. En anbefaling er at sende større og tungere bagage som gods.

Håndbagage

Håndbagagereglerne varierer afhængigt af destinationen og den type billet, du har. Generelt kan du medbringe 12 kg håndbagage i Economy og 18 kg i Business. Hvis du rejser med spædbarn, kan du gratis checke et stk. håndbagage ind på maks. 10 kg, og du kan medbringe et ekstra stk. håndbagage på maks. 10 kg.

Du kan læse mere om KLMs bagage regler på deres hjemmeside.

Velkommen ombord!

Header
Subject
Body
Footer