Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Emirates

     Velkommen til Emirates, et af de mest moderne flyselskaber i verden

 

Nyd fantastisk komfort og service ombord på vores nye fly. Flyv non-stop fra København til Dubai med videreforbindelse til mere end 120 destinationer på seks kontinenter.

Når du flyver med Emirates kan du drage fordel af vores generøse bagageregler, medbring 50 kg på First Class, 40 kg på Business Class og 30 kg på Economy Class.

Som en gratis service til First og Business Class passagerer tilbydes Chauffør Service til/fra lufthavnen. Se emirates.com for yderligere detaljer.

Slap af og lad tid flyve med "ice", vores prisbelønnede inflight entertainment system med op til 1400 kanaler med film, spil, musik, tv samt sms og e-mail.

Uanset om det er frokost eller middag, omfatter vores måltider en række forskellige retter, der er skabt til at stimulere og tilfredsstille din appetit. Vælg mellem regionalt inspirerede retter med lokale råvarer og gratis drikkevarer, herunder vin og cocktails.

Oplev Dubai med overvældende indkøbscentre i verdensklasse. Dubai er en virkelig international oase, der tiltrækker iværksættere, eventyrere og livsnydere. Uanset om du rejser til Dubai på forretningsrejse eller du rejser på ferie, så er der masser at opdage og opleve.

Optjen point på alle Emirates flyvninger med vores frequent flyer program "Skywards". Tjek de attraktive Skywards fordele du kan opnå som medlen, find yderligere information på skywards.com

Header
Subject
Body
Footer