Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Lufthansa Rejs med børn

Lufthansa


At rejse med børn kan kræve lidt planlægning. Lufthansa anbefale dig som en rejsende at flyve med natflyvning, hvis du rejser med små børn, da dette kan hjælpe med at bibeholde deres søvnrytme, og de kan hvile på hele flyvningen.

Rejs med babyer
På Lufthansas langdistancefly er der særlige babysenge til rådighed uden ekstra omkostninger. Disse er til babyer på op til 6 måneder. Dog skal du være opmærksom på, at der kun er et begrænset antal sæder på flyet, der har barnesenge til rådighed. Husk at informere om at du rejser med en baby, når du bestiller din rejse.

Lufthansa besætning gør alt for at gøre dit og dit barns rejse så behageligt som muligt. Der er babymad på alle flyvninger, og der er altid mulighed for at opvarme dit barns mad og fylde deres vandflaske. Der findes altid pusleborde ombord.

Rejs med små børn
Hvis dit barn vejer mere end 18 kg, behøver man ikke tage nogen særlige forholdsregler når de flyver, bare sørg for at de er ordentligt fastspændt!

På Lufthansas langdistanceflyvninger findes en række underholdningsmuligheder for dit barn. Vælg mellem sjove tegnefilm, videospil og film. Efter børnene har spist tilbyder Lufthansa endnu flere sjove ting for børn at lege med. Tegningblok og farveblyanter, dukker, puslespil, spillekort og meget mere sjov.

Børn som rejser alene
Over 65.000 børn rejser alene, men under Lufthansas tilsyn hvert år. Lufthansa har specielt uddannet personale og personlig service, der sikrer at børn, der flyver uden pårørende er i gode hænder både før og efter landing samt i luften.

Børn mellem 5 og 12 år må kun flyve alene i et Lufthansa fly, hvis de er under opsyn af Lufthansa. Børn i alderen mellem 12 og 17 kan også modtage et særligt tilsyn af Lufthansas medarbejdere, hvis det ønskes af forældrene.

Når flybilleten er booket, er det meget vigtigt, at du som et familiemedlem forklarer, at dit barn skal rejse alene. Når du har bestilt din billet, vil du modtage en gul skuldertaske, som dit barn skal bære synligt hele turen. I tasken skal alle vigtige rejsedokumenter opbevare og være tilgængelige.

Header
Subject
Body
Footer