Nyhedsbrev

SWISS rejs med børn

Swiss


SWISS har ingen minimumsalder for, hvornår børn må rejse, det er kun babyer på under 7 dage, der skal have en lægeerklæring på, at de kan tåle at flyve.
Indtil barnet fylder to år, koster barnets flybillet 10 % af billetprisen. Dog indgår der ikke eget sæde, da spædbørn som regel sidder på skødet af forældrene under flyrejsen. Du kan dog booke et sæde til samme pris som en børnebillet og derefter placere barnestolen på sædet. Det gør rejsen mere bekvem for både dig selv og din baby.
På langdistanceflyvninger tilbyder SWISS babykurve til spædbørn på op til 8 måneder og med en maksimal vægt på 10 kg.

Børn der rejser alene

Nogle gange skal børn rejse alene. Hvis dit barn skal ud og rejse alene, bør I planlægge rejsen sammen for at gøre det nemmere for barnet. Der findes internationale regler, der regulerer og garanterer, at børn, der rejser alene, når sikkert frem til deres destination.

SWISS definerer et barn, der rejser alene på to måder:
Børn mellem 5 - 12 år som ikke rejser med en voksen over 15 år.
Børn mellem 3 - 5 år som rejser sammen med en person mellem 12 - 15 år.

Børn mellem 12 - 18 år kan også få særligt opsyn under flyrejsen, hvis det ønskes af forældrene.
Bemærk at det ikke er muligt at booke billetter på nettet til børn, der rejser alene. Rejsen kan kun bookes af barnets forældre eller den person, der skal hente barnet ved ankomsten.
En godkendt voksen skal blive i lufthavnen, til flyet er lettet. Desuden skal der være endnu en godkendt voksen i ankomstlufthavnen til at hente barnet.

Header
Subject
Body
Footer