Nyhedsbrev

Rejseforsikring - SOLID


En ferierejse er noget særligt. Man har mulighed for at slappe af, opdage nye steder og være sammen med familie og venner. Desværre kan der ske ting, som forstyrrer idyllen, og så er det vigtigt at have den rigtige rejseforsikring.

 

 • Ingen selvrisiko
  Vi refunderer selvrisiko’en på din familie- eller årsrejseforsikring, hvis noget går galt under rejsen. Normalt udgør en selvrisiko kr. 2000,- så hvorfor ikke bruge pengene på noget sjovere!
 • Tabte feriedage:
  Bliver du syg under ferien, kan du få erstatning for mistede feriedage. Kommer du til skade og dermed ikke kan udføre rejsens primære formål feks. på en golfferie, dækkes de dage du i henhold til en lægeerklæring ikke kunne spille golf.
 • Sygdom- og hjemtransport:
  Bliver du syg på en rejse udenfor Europa, så dækker forsikringen udgifter i forbindelse med lægebesøg eller hospitalsophold. Forsikringen dækker også, hvis du ekstraordinært må transporteres hjem fra rejsemålet. Forsikringen dækker også ekstraordinær transport indenfor Europa.
 • Rejsestartsforsikring og forsinkelseerstatning for samtlige generelle transporter
  Hvis du bliver forsinket eller ikke når flyet, kand u få erstatning for de omkostninger, du har for at slutte dig til rejsen eller for at afbestille. Er flyet forsinket får du refunderet omkostninger til tilslutning, kost og logi.

Mere om rejseforsikringen»
For samtlige vilkår om rejseforsikringen - klik her »
Skadeanmedelse, klik her »

Header
Subject
Body
Footer