Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Vilkår for hotel


Hoteller

Fra 1. april 2014 formidler Seat24 hotelbookinger i samarbejde med Expedia.
Eventuelle spørgsmål vedrørende reservationen skal ske direkte til Expedia.

Se Expedias vilkår her >>

For hoteller bestilt inden 1.april 2014 gælder nedenstående vilkår
Hotelbekræftelsen bliver udstedet umiddelbart efter betalingstidspunktet og derefter kan hotelopholdet hverken ændres eller refunderes. Seat24.dk følger altid hotelleverandørens salgsbetingelser, som ofte er meget restriktive – dvs ingen ændring eller refundering tillades. Vi kan kun refundere dit hotelophold, såfremt du har tegnet vores afbestillingsbeskyttelse og samtidig opfylder tilhørende krav, se de fuldstændige vilkår under afbestillingsbeskyttelse. Ved al kreditering tager Seat24.dk en håndteringsafgift på DKK 395,- per rum.

Generelt indgår morgenmad ikke i prisen, når du bestiller dit hotel igennem os. Såfremt morgenmad indgår, vil denne information stå på bekræftelsen som vi sender til dig.

Informationen som angives på vores hjemmeside kommer direkte fra hotelleverandøren og følger amerikansk standard – og ikke europæisk standard. Vi kan ikke garantere værelsestyperne twinn og dobbeltværelse men kun angive dette som et ønske. Billeder som vises på hjemmesiden behøver ikke nødvendigvis være i overensstemmelse med det værelse som bestilles. Det hotelværelse du får via Seat24.dk er altid et standardværelse om ikke andet angives. Vi anbefaler dig at skaffe din egen opfattelse af hotellets detaljerede standard. Graduering med stjerner anvendes som en helhedsbedømmelse af hotellets kvalitet, service og faciliteter. Venligst opservere at dette er en internationel bedømning som kan afvige fra de normer som skandinaver generelt er vant til. Seat24.dk tager forbehold for eventuelle fejl i billeder og tekst samt ændringer angående informationen fra hotelleverandøren.

Supersaver Hotels
For Supersaver Hotels gælder samme betingelser som ovenfor. Det er Expedia Hotels, som er udbyder og er ansvarlig for produktet.

Information angående Nordamerika.
I Nordamerika kan tresengs- og firesengsværelser indebære 2 skt ”kingsize” senge som anvendes af tre respektive fire personer.

Eventuelle ændringer af en eksisterende booking som foretages direkte med hotellet garanterer ingen ret til erstatning eller kompensation fra Seat24.dk. Såfremt dette skulle ske, skal en skriftlig redegørelse fra hotellet kunne bevise dette. Redegørelsen skal samtidig indeholde navn og telefonnummer til hotellets repræsentant. Informationen indgår efterfølgende i en eventuel reklamation mod hotelleverandøren.

I nogle lande kan de lokale myndigheder opkræve ekstra skatter som eksempelvis turistskat. Disse udgifter og skatter skal betales lokalt på destinationen. Du er som kunde selv ansvarlig for at betale disse ekstra skatter samt for at finde ud af hvor meget det enkelte land evt. opkræver i skat. Den faktiske skattemæssige omkostning kan afvige fra vores foreløbige beregninger, hvilket betyder, at vi ikke kan oplyse dig om dem på forhånd.

Som gæst skal du foretage check-in den dag hotellet er bestilt til. Såfremt du ikke møder op den pågældende dag, annulleres hotelopholdet automatisk og ingen refundering vil være mulig. Vi kan aldrig garantere muligheden for et senere inchecknings-tidspunkt, men at dette skal aftales direkte med hotellet.

Hvis du har problemer med dit hotel I løbet af rejsen, bedes du venligst ringe til det telefonnummer som står oplyst på din bookingsbekræftelse.

Header
Subject
Body
Footer