Danmark - kunst, moderne design og arkitektur

Danmark

Vi danskere beskrives ofte som et madglad folkefærd, som gerne tager en snaps og en pilsner. Det må være en af deres sider, der er selvfølgelig flere. For eksempel har de gjort sig kendt for moderne design og arkitektur.

 

Både store og små lokkes af Danmark. Legoland på Jylland, Tivoli og Zoologisk have i København er stop på rejsen for alle med et barnligt sind i behold. Og landets vidtstrakte og flade natur er perfekt for den, som vil cykle i ferien.

 

Danmark er også vugge for verdensberømt kunst, lyset i Skagen samlede kunstnere i 1800-tallet, som gav os malerier, vi aldrig glemmer. Havet var ofte nærværende i kunsten, havet er også et stærkt indslag i meget af Danmarks kultur. På menuen er der næsten altid en friskfanget rødspætte, om vinteren er ål en specialitet, og hele året rundt er der sild, krydret med carry, eller sherry. I Vestjylland er der sandstrande så lange, at man kan køre i bil på dele af dem, og to kæmpe broer, Storebælt og Øresundsbroen, forbinder Sverige og Danmark med hele det europæiske kontinent.

Header
Subject
Body
Footer