København - en trendy metropol

København

Strøget er en livsåre for dem som har shopping for øje. Shopping i København er alsidig og byder på alt fra billige køkkenredskaber til eksklusivt dansk møbeldesign. Gamle Ole og Sorte Sara er ostetyper som må skrives på handlelisten, men læg ostene i flere plasticposer, de lugter fælt.

I København findes også masser af værtshuse med ternede duger for den, som vil hygge sig en stund. Ingen bør forlade byen uden at have sat tænderne i et lækkert stykke smørrebrød og hertil læsket ganen med en kold danskbrygget øl. Øl som i øvrigt kan prøvesmages og studeres på nærmere hold på bryggerierne lige udenfor centrum.

Ved Christians Brygge skinner "den sorte diamant", et arkitektonisk mesterværk, som huser Det Kongelige Bibliotek. Midt i byen ligger Tivoli, ikke bare en forlystelsespark for turister, men også en favorit blandt danskerne selv. En hel del gode musikkoncerter præsenteres her i sommerhalvåret. Et stenkast derfra ligger hovedbanegården, som blandt togrejsende er den store port ud i den vide verden.

Header
Subject
Body
Footer