Seværdigheder og kultur i København

Turistinformationen ligger midt på Rådhuspladsen.

Louisiana, Gammel Strandvej 13, Humlebæk. Et moderne museum på listen over verdens bedste. Det spiller ingen rolle, hvilken udstilling, der er, museets arkitektur, nærheden til havet og de flotte bøgeskove er en seværdighed i sig selv. Ligger ca 35 kilometer nord for København, men du kommer let hertil med kystbanetoget.

Karen Blixen Museet, Rungsted Strandvej 111, Rungsted. Huset hvor hun boede i sin ungdom og i sin alders sensommer. Karen Blixen, den myteomspundne og begavede fortæller.

Det Kongelige Bibliotek/Den sorte diamant, Søren Kierkegaards Plads. Det er ikke uden grund, at dette arkitektoniske mesterværk har fået navnet Den sorte diamant. Indenfor findes Nordeuropas største bogsamling og et fotomuseum.

Carlsbergs Bryggerier, Valby Langgade 1. Omvisning i ølkulturelt miljø, gratis fornøjelse, hvor der endda indgår prøvesmagning.

Nyhavn. Forlad ikke København uden et besøg i den lille havn med fiskerbåde, kroer, bindingsværkshuse, danskere og turister. Sid på kajkanten og dingle med benene, se på folk og motivet for Københavns mest almindelige postkort.

Header
Subject
Body
Footer