Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Amsterdam - storslåede museer og et fantastisk natteliv

Amsterdam

Amsterdam er blevet en af Europas mest populære turistbyer ligesom Paris, Rom og London. Godt og vel 700 000 mennesker bor i byen, og det siges, at ingen indbygger er så egensindig og politisk bevidst som indbyggerne i Amsterdam.

Til trods for at det er landets hovedstad, sidder regeringen i Haag. Amsterdam kan i stedet koncentrere sig fuldstændigt om at tilbyde sine indbyggere og alle de 1,5 millioner besøgende, som kommer hvert år, et flerkulturelt restauranttilbud, cafeer for fattig som for rig, storslåede museer og et natteliv, som hører hjemme på verdensranglisten. Gader, kvarterer og kanaler giver byen form af en hestesko, det er let at finde rundt og lære byen at kende som sin egen.

Ingen som besøger Amsterdam kan undgå "Red-Light District", hvor halvnøgne prostituerede byder sig til i udstillingsvinduer i stærkt neonlys. Man kan heller ikke lukke øjnene for narkotikakulturen, som er udbredt i samme område. Amsterdam har altid haft ry for at være tolerant og fri for pegefingre, og mange mennesker har fundet et fristed her.

Nogle synes, at den seksuelle frihed og narkotikamiljøet skærer i øjnene, men de mørke sider af Amsterdam er koncentreret til netop dette område, og især efter mørkets frembrud. Spørg gerne om vej i Amsterdam, de svarer på engelsk, tysk, fransk eller spansk. Kan de ikke det sprog, du taler, beder de andre forbipasserende om hjælp.

Header
Subject
Body
Footer