Thailand - velkommen til paradis

Midt i Sydøstasien, mellem Det Indiske Ocean og Det Sydkinesiske Hav ligger Thailand. De lange kystlinjer og småøerne er bade- og snorkelparadis for mange turister. Det at man trygt og velorganiseret kan komme ind i junglen til fods, på flåder eller på elefantryg, virker tillokkende på turister fra hele verden.

Der er masser af markeder for købelystne. Den som prutter kan gøre gode køb. Og ingen forlader Thailand uden en ubeskrivelig madoplevelse. Det enorme udbud af råvarer, mangfoldet af retter og kærligheden til maden gør det thailandske køkken til et af verdens bedste. Sødt, surt, stærkt og sundt, og altid serveret som et kunstværk.

Klimaet er tropisk, og husene langs vejene ude i de landlige frugtbare omgivelser er ofte bygget på pæle for at klare oversvømmelser. Oplevelserne er lettilgængelige i Thailand, både i byer og på landet, og det er enkelt at rejse rundt i landet.

Thailænderne er et venligsindet folk, de er stolte over deres kultur og viser den gerne frem. Ligesom landets natur og dyr, både over og under det klare hav. Godt og vel 90 procent af landets 60 millioner bekender sig til theravadabuddhismen. Religiøse ritualer er synlige i hverdagen, næsten 30 000 templer smykker det frugtbare land

Header
Subject
Body
Footer