Nyhedsbrev

Phuket - en paradisø med fantastiske strande, koralrev og et vildt natteliv

Den største ø i Thailand, Phuket er en turist-magnet med tilbud, der er svære at slå. Store strande, tilgængelige koralrev, mystiske huler med buddhistiske templer og et intensivt natteliv, der begynder, når solen siger tak. Tidligere var den vigtigste indtægtskilde på øen produktion af tin, men nu er det turisme, der dominerer. Landbrug er blomstrende og der bliver opdyrket cashewnødder på øen.

I 2001 kom der over 2,5 millioner turister til Phuket for at nyde solen, bade, dykke og feste samt spille golf og fiske. Hvis du får  bid, er det måske en haj, en stor barracuda eller måske en sværdfisk som er på krogen. Phuket har også mange butikker og store markeder til  dem som kan lide at shoppe.

Phuket er beliggende i Phangnga Bay, og her er mange udflugtsmål. Et eksempel er den ø, hvor mange af af scenerne fra James Bond filmen "Manden med den gyldne pistol" blev indspillet.

På en anden ø, Ko Phanak, er aber og slanger den store attraktion. Langs fastlandskyst er der både gummi-plantager og dramatiske mangrovedeltaer. I Panya bor fiskernes familier i huse bygget på pæle. Bedst kendt er måske de to øer Ko Phi Phi, som du ser i de fleste turistbrochurer, der har ordet "paradis" skrevet et eller andet sted. Du kommer til Ko Phi Phi efter et par timer i en båd fra Phuket.

Er du træt af livet blandt souvenirbutikkerne på hotellerne kan du tage  bussen ind til selve Phuket by, en fredelig thailandsk distriktsby med hverdagsliv, markeder og et godt udvalg af gode restauranter.

Header
Subject
Body
Footer