Nyhedsbrev

München - den blomstrende by som ligger tæt på Alperne

München

München er en rig og frodig by beliggende i det sydlige Tyskland. Byen er Tysklands tredjestørste by og området er den bayerske hovedstad. Byen er måske bedst kendt for sin Oktoberfest, verdens største ølfestival afholdes hvert efterår i München. Der kommer hvert år tusindvis af mennesker for at nyde den gode øl og gode stemning. Men byen er naturligvis meget mere end bare øl. Her kan du nyde den korte afstand til Alperne hvilket giver dig  mulighed for at tage på vandreture og vidunderlig skiture.

München er som sagt en meget rig og blomstrende by og den er hovedstad for flere af de tyske industri's centrale aktører: bilfabrikanten BMW og elektronik gigant Siemens er nogle af dem. At München har denne rolle afspejles tydeligt i hvor velordnet og velholdt byen er. Det står i stor kontrast til hovedstaden Berlin, som er et center for kunst og kultur. Men bare fordi byen er velholdt betyder det ikke at den er trist og kedelig - tværtimod. Her findes underholdning og kulturelle scener og i München er kærligheden til fodbold er stærk. Byen koger hver gang Bayern München spiller kamp.

Leder du efter en lidt mere stille ferie, bør du benytte lejligheden til at besøge og nyde en af Europas største byparker, den Engelske Park. I München er der også nogle af Tysklands største kunstmuseums, Pinakoteken og Haus der Kunst.

Header
Subject
Body
Footer