Frankfurt

Frankfurt

Frankfurt am Main er en europæisk storby, som blandt andet rummer verdens største bogmesse. Der findes to byer i Tyskland med navnet Frankfurt, hvoraf den største og mest besøgte er Frankfurt am Main. Mange har sikkert prøvet at mellemlande i byen, for det gør ca. 50.000.000 mennesker hvert år. Frankfurt har en af verdens største lufthavne, som ofte danner knudepunkt for længere rejser til eksempelvis USA og Asien. Hvis du skal rejse til andre dele af Tyskland, er Frankfurt også en ideel destination, da der herfra der formidles indenrigsfly til hele landet.

Tager man sig tid til at besøge selve byen, finder man en moderne storby med skyskrabere som den dominerende faktor. Som en af Tysklands vigtigste bankbyer, rummer Frankfurt også Tysklands centralbank.

For dem som vil besøge Frankfurt i turistøjemed, er der historiske pladser som eksempelvis Römerberg og Paulsplatz. Det er også i tilknytning til disse pladser, at det store internationale julemarked hvert år finder sted. Med imponerende 200 stande lokker julemarkedet i Frankfurt millioner af besøgende hver vinter.

Frankfurt er messernes by, og de drejer sig som oftest om motorer og elektronik. Messerne, som finder sted i verdens største messehaller, imponerer selv den erfarne messedeltager. Hvert år afholdes også den store bogmesse i Frankfurt, som er verdens største og af mange betragtes som den vigtigste årlige begivenhed i bogbranchen. Gæsterne har her mulighed for at se kommende udgivelser og træffe forfattere fra hele verden.

  1. Firenze
  1. Frankfurt
  1. Genève
Header
Subject
Body
Footer