Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Paris

Paris

Paris er et af Europas populæreste rejsemål og hele Frankrigs hjerte. Her findes centrum for det meste. Byen ligger ved floden Seinen og grundlagdes nøjagtig som London af romerne. Den har været en verdensby i århundreder, og har med sine forstæder i dag godt 11,5 millioner indbyggere.

Seværdigheder

Paris besøges af omkring 20 millioner turister hvert år, og de har meget at vælge imellem. Det mest kendte turistmål er uden tvivl Eiffeltårnet, der blev bygget til verdensudstillingen i 1889, da man fejrede 100-årsjubilæet for den franske revolution. Andre klassiske seværdigheder er kunstmuseet Louvre, katedralen Notre Dame og Triumfbuen. En promenade ned af avenuen Champs-Élysées hører også med.

Men en rejse til Paris kan byde på meget mere end de sædvanlige turistfæller. Byen præges af påvirkninger fra hele verden i mange kombinationer. Her kan man bl.a. udforske kvarterer præget af arabisk, afrikansk og jødisk kultur.

Det franske køkken

I Paris kan du opleve det fantastiske franske køkken og nyde de berømte franske vine. Her findes et utal af restauranter, bistroer og cafeer, og desuden et meget levende natteliv.

Rejser til Paris

Hos Seat24 kan du booke alt, som vedrører din rejse til Paris i Frankrig, både flybilletter, hotel og udlejningsbil.

  1. Oslo
  1. Paris
  1. Prag
Header
Subject
Body
Footer